Geplaatst op

Vernieuwde webshop

Voetbalkledingsale.nl is trots om haar vernieuwde webshop te presenteren.

Filters
De eerste verandering is de mogelijkheid om items te filteren uit alle beschikbare artikelen. Het filter bestaat uit verschillende onderdelen: Seizoen (bv 2018/2019), Soort (bv Wedstrijdshirts), Club (bv SC Cambuur) en Maat (b.v. M of 43). Een combinatie van de onderdelen is ook mogelijk. Filteren kan vanaf de Overzichtspagina in de rechterkolom.

Veilingen
Elke 1e en 15e dag van de maand is er een veiling die maximaal drie dagen duurt. Bij een veiling ligt de prijs niet vast. Elke veiling start met een openingsprijs. Daarna kan iedere geregistreerde gebruiker bieden. Het volgende bod is minimaal het vorige bod met een vooraf door ons vastgestelde verhoging. Voetbalkledingsale.nl heeft van te voren vastgesteld wat een item minimaal dient te hebben opgebracht. Als deze minimumprijs niet is gehaald, gaat de verkoop niet door. Als u de veiling heeft gewonnen, ontvangt u automatisch een e-mail met de bevestiging dat u de veiling heeft gewonnen en de mogelijkheid om te betalen binnen drie dagen. Betaalt u niet binnen deze drie dagen, vervalt uw aanspraak op het item en wordt het veilingsitem opnieuw geveild.

Suggesties welkom
Voetbalkledingsale.nl doet haar uiterste best een webshop te maken die gebruikersvriendelijk is met prachtige voetbalkledingitems. Graag horen we van u waar we zaken kunnen verbeteren of de webshop onjuist of niet werkt. Uw opmerkingen kunt u doorgeven via ons e-mailadres: info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl

We hopen dat u geniet van onze mooie webshop en er veel zult kopen voor onze goede doel.

Chiel, Selma en Hans ter Haar