Spelregels en retour

Om de sale voor iedereen leuk te houden hebben wij enkele spelregels opgesteld. Deze kunt u hieronder vinden.

Spelregels van de sale:

  • Prijzen voor niet – veilingen zijn niet onderhandelbaar. Deze zijn vast! Het is tevens niet mogelijk om ons op welke manier dan ook te benaderen voor prijsverlaging.
  • Verzenden van de items gebeurt zo snel mogelijk maar (bijna) altijd binnen 3 á 5 werkdagen. Omdat wij ook naar clubs Etc gaan is dit niet altijd binnen 1 werkdag. Vragen of het eerder verzonden kan worden is niet mogelijk. Wij doen ons best om het zo snel mogelijk te verzenden.
  • Betaling van de items kan via PayPal of iDeal.
  • Wij verzenden ALLEEN met PostNL en ook alleen aangetekend. Verzoeken om een lager verzendtarief/andere vervoerder worden niet gehonoreerd.
  • Indien u kiest voor afhalen na vooruitbetaling kunt u na overleg uw bestelling afhalen op maandag tot en met donderdag tussen 18:00 en 20:00 uur. Het is helaas niet mogelijk om dit buiten deze tijden te doen en dus ook niet mogelijk om dit te vragen. Items dienen binnen 2 weken (14 kalenderdagen) na de bestelling opgehaald te worden. OMWILLE VAN HET CORONAVIRUS IS AFHALEN TOT NADER BERICHT NIET MOGELIJK!
  • De foto’s die wij gebruiken zijn onze eigendom. Het is daarom slechts in zeer specifieke gevallen mogelijk om een signeerfoto te verkrijgen. Vul hiervoor het contactformulier in.

Houdt u ook rekening met het volgende?

  • Deze sale wordt hoofdzakelijk gerund door iemand met autisme (met ondersteuning). Daarom is voor consumenten het alleen mogelijk om via Facebook (Meer mogelijk met Voetbalkleding) per mail of het contactformulier contact te hebben met onze klantenservice. Hoofdzakelijk reageren wij op werkdagen tussen 9:00 en 19:00 uur en op zaterdag tussen 12:00 en 17:00 uur.
  • De winst die wij maken op deze items komt volledig ten goede aan onze stichting, namelijk het financieren van uitjes voor jongeren met een beperking.
  • Wij proberen zoveel mogelijk items kosteloos te ontvangen. Echter hebben wij ook regelmatig samenwerkingen met clubs (onder andere SC Cambuur) en verzamelaars welke vooraf helemaal gecheckt zijn. Hierdoor gaat vaak een percentage van de opbrengst van de betreffende items naar de betrokken partners. Daarnaast moeten ook kantoor- en verzendmateriaal, kosten voor het bestaan van de stichting (denk aan het hebben van een bankrekening, inschrijven bij de KvK e.d.) betaald worden.

Bent u onverhoopt niet tevreden met uw aankoop? U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling uw items retourneren. Neem hiervoor eerst contact op met ons via info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl. De verzendkosten van het retourneren zijn altijd voor uw eigen rekening. Binnen 14 dagen nadat wij de betrokken items hebben ontvangen maken wij het geld weer naar u over.