Spelregels en retour

Om de sale voor iedereen leuk te houden hebben wij enkele spelregels opgesteld. Deze kunt u hieronder vinden.

Spelregels van de sale:

  • Prijzen zijn niet onderhandelbaar. Deze zijn vast! Het is tevens niet mogelijk om ons op welke manier dan ook te benaderen voor prijsverlaging. Verzoeken hieromtrent kunnen niet beantwoord worden.
  • Verzenden van de items gebeurt zo snel mogelijk maar (bijna) altijd binnen 3 á 5 werkdagen. Omdat wij ook naar clubs etc gaan is dit niet altijd binnen 1 werkdag. Vragen of het eerder verzonden kan worden is niet mogelijk. Wij doen ons best om het zo snel mogelijk te verzenden.
  • Betaling van de items kan via Bancontact, PayPal of iDeal. Hier zijn wel transactiekosten aan verbonden. Betalen bij afhalen is NIET mogelijk.
  • Wij verzenden ALLEEN met PostNL, tenzij er enkel een broekje of aanvoerdersband wordt besteld. Verzoeken om een lager verzendtarief/andere vervoerder worden niet gehonoreerd.
  • Afhalen is niet mogelijk buiten afhaalmomenten voor bestellingen.
  • Signeerfoto’s kunnen (indien beschikbaar) worden aangevraagd per e-mail (info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl) of het contactformulier, door het te vermelden in de opmerkingen bij het plaatsen van een order of tot 28 dagen na het plaatsen van een bestelling en uitsluitend onder vermelding van het ordernummer. Omwille van privacyredenen kan dit enkel door diegene op wiens naam de order staat.
  • Bestellingen samenvoegen om verzendkosten te besparen is niet mogelijk.

Houdt u ook rekening met het volgende?

  • Deze sale wordt hoofdzakelijk gerund door iemand met autisme (met ondersteuning). Daarom is het voor consumenten alleen mogelijk om via Facebook (Meer mogelijk met Voetbalkleding), Instagram (@mmmv_official), per mail (info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl) of het contactformulier contact te hebben met onze klantenservice. Wij reageren op weekdagen tussen 09u00 en 17u00. Op zaterdag, zondag en tijdens feestdagen is onze klantenservice gesloten. Facebook en Instagram zijn uitsluitend voor korte vragen. Voor inhoudelijke vragen verwijzen wij u graag naar de mail of het contactformulier. Indien van toepassing, vermeld dan het ordernummer. Zo kunnen wij u sneller van dienst zijn.
  • De winst die wij maken op deze items komt volledig ten goede aan onze stichting, namelijk het financieren van uitjes en wensdozen voor jongeren met een beperking.
  • Wij proberen zoveel mogelijk items kosteloos te ontvangen. Echter hebben wij ook regelmatig samenwerkingen met clubs en verzamelaars welke vooraf helemaal gecheckt zijn. Hierdoor gaat vaak een percentage van de opbrengst van de betreffende items naar de betrokken partners. Daarnaast moeten ook kantoor- en verzendmateriaal, kosten voor het bestaan van de stichting (denk aan het hebben van een bankrekening, inschrijven bij de KvK e.d.) betaald worden.

Bent u onverhoopt niet tevreden met uw aankoop? U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling uw items retourneren. Neem hiervoor eerst contact op met ons via info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl. De verzendkosten en het risico van het ruilen / retourneren zijn altijd voor uw eigen rekening. Als u (een deel van) uw bestelling wenst te retourneren, dan mogen de door u gewenste retouritems enkel gepast worden en verder niet gedragen worden. Wij kunnen kosten aanrekenen als blijkt dat dit wel het geval is geweest.

Het versturen van een retourzending dient aangetekend met PostNL te gebeuren en daarnaast willen wij u vragen om de track&trace te versturen. U kunt er ook voor kiezen om binnen de retourtermijn een retourlabel aan te vragen per mail. Een retourlabel kost 9,25€ (aangetekende verzending) en de kosten zijn voor de klant. Ons retouradres is:

Meer mogelijk met Voetbalkleding

Afdeling retouren

Pim Mulierwei 28

9051 KA Stiens