Betaling en verzending

Betalen & transactiekosten

Onze webshop ondersteunt betalingen via iDeal, Paypal en Payconiq by Bancontact! Per transactie zijn wij genoodzaakt om (lage) transactiekosten aan te rekenen. Deze bedragen 0,35€ voor betalingen via iDeal, 0,39€ indien u via (Payconiq by) Bancontact betaalt of 4% van het totaalbedrag wanneer de betaling via PayPal voldaan wordt. Indien u uw bestelling gedeeltelijk retour stuurt of iets ruilt, worden deze kosten niet terugbetaald. Retourneert u uw volledige bestelling? Dan wordt het totaalbedrag (inclusief transactiekosten) volledig teruggestort!

Verzending

Bestellingen worden binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. U ontvangt een track&trace code zodra uw bestelling is verwerkt. Wij verzenden via PostNL.

Levering

Allereerst bedankt voor je bestelling! Ons team zal je bestelling binnen (de) 3 tot 5 werkdagen nadat je deze geplaatst hebt naar je verzenden via PostNL en de kosten hiervoor bedragen 4,95€, exclusief transactiekosten (hierover lees je meer op deze pagina!). Vanaf 49,95€ kan je kiezen voor gratis verzending indien je dit voor het afrekenen aanvinkt (verkeerde keuzes worden niet terugbetaald). Let wel (op): Wij verzenden enkel binnen België en Nederland. Je bestelling kan je volgen met de track&trace die je van ons ontvangt als deze het magazijn heeft verlaten.

Zowel in België als Nederland kan je kiezen voor thuislevering op een datum naar keuze (binnen een venster van 14 dagen na de eerste bezorgmogelijkheid). Je bestelling op een Postkantoor laten bezorgen is ook mogelijk aan een meerprijs van 0,49€. Tevens is het (enkel in Nederland) mogelijk om te kiezen voor avondlevering aan een meerprijs van 1,95€. Wij versturen altijd via pakketpost, tenzij er een los broekje of aanvoerdersband wordt besteld. Deze worden altijd als brievenbuspakje verzonden.

Ben je niet thuis? Dan gaat je pakje naar een PostNL-punt bij jou in de buurt, waar je 7 dagen hebt om je pakje af te halen.

Haal je je bestelling niet op? Dan wordt deze weer aan ons geretourneerd. Je ontvangt dan een e-mail van ons of wij je bestelling opnieuw moeten versturen. In dat geval worden de volledige verzendkosten (9,25€ voor een aangetekend pakket) in rekening gebracht. Indien je dit niet wenst, maken wij het geld terug naar je over!

U ontvangt binnen 3 tot 5 werkdagen een mail van ons met de track&trace code. Ook PostNL houdt U automatisch op de hoogte wanneer het pakje bij PostNL is en wanneer de bezorger onderweg is. Heeft U na 5 werkdagen nog geen track&trace of e-mail van PostNL ontvangen, stuur dan gerust een e-mail naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl en vermeld daarbij ineens uw ordernummer. Wij zullen U dan alsnog de track&trace bezorgen.

Bent u overdag niet thuis? Voorkom nog langere levertijd door uw pakket aan een toeslag ‘s avonds (+1,95€) of rechtstreeks bij een PostNL-punt (+0,49€) te laten bezorgen. Deze mogelijkheden krijgt u na het invullen van uw adres.

Bestelling niet ontvangen?

Allereerst is het spijtig om te horen dat U uw bestelling nog niet hebt ontvangen. Dit kan aan diverse factoren liggen (zo verzenden wij zelf enkel (doorgaans) op maandag en donderdag, maar ook aan het feit dat PostNL het enorm druk heeft). Houd de track&trace goed in de gaten! Is uw bestelling 4 bezorgdagen (maandag t.e.m. zaterdag) geleden verstuurd, maar staat de status van de tracking nog steeds op ‘ontvangen bij PostNL’ of ‘gesorteerd’? Dan horen wij graag voor U waar uw pakket blijft. Stuur een e-mail naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl ovv uw ordernummer. Let op! Wij kunnen U ook na het contact met PostNL geen exacte bezorgdatum geven, maar wel een klacht indienen en/of onderzoek opstarten als uw pakket zoekgeraakt is. Houd omwille van de drukte voor de feestdagen etc rekening met vertraging van enkele werkdagen bij PostNL.

Bestelling afhalen

Uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling af te halen en dit is mogelijk op maandagavond tussen 18u en 19u (op een exact tijdstip welke nog dient doorgegeven te worden). Bestellingen welke uiterlijk zaterdagavond om 23u59 geplaatst worden, kunnen de eerstvolgende maandagavond afgehaald worden. Afhalen kan in Leeuwarden aan het volgende adres:

Rixtwei 141

8915 JV Leeuwarden

Let op! Dit adres bevindt zich in de Rixtflat. Bij het aanbellen komen wij naar beneden, dit duurt ongeveer 5 minuten.

Bestelling retourneren

Wat spijtig om te horen dat je je bestelling wilt retourneren! Volg voor het retourneren ons stappenplan. Deze lees je (samen met de retourvoorwaarden) hier.