Contact, betaling en verzending

Contactmogelijkheden

Wij proberen alle info over producten in deze webshop en onze service zoveel mogelijk op voorhand al te publiceren op de betreffende pagina’s. Moest/mocht je toch nog vragen hebben of extra foto’s wensen, dan mag je ons zeker een bericht sturen. Je kunt ons bereiken via Facebook (Meer mogelijk met Voetbalkleding), e-mail (info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl of het contactformuluer op onze webshop. Wij doen ons uiterste best om je binnen 1 werkdag verder te helpen. Onze klantendienst/klantenservice reageert op werkdagen tussen 9u00 en 17u00 (uitgezonderd feestdagen).

Betalen & transactiekosten

Onze webshop ondersteunt betalingen via iDeal, Paypal en Payconiq by Bancontact! Per transactie zijn wij genoodzaakt om (lage) transactiekosten aan te rekenen. Deze bedragen 0,35€ voor betalingen via iDeal, 0,39€ indien u via (Payconiq by) Bancontact betaalt of 4% van het totaalbedrag wanneer de betaling via PayPal voldaan wordt. Indien u uw bestelling gedeeltelijk retour stuurt of iets ruilt, worden deze kosten niet terugbetaald. Retourneert u uw volledige bestelling? Dan wordt het totaalbedrag (inclusief transactiekosten) volledig teruggestort!

Verzending

Bestellingen worden binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. U ontvangt een track&trace code zodra uw bestelling is verwerkt. Wij verzenden via PostNL. Ons team doet haar uiterste best om uw bestelling zo vlug mogelijk te verzenden, maar omdat wij uitsluitend met vrijwilligers werken kan dit een paar dagen duren.

Afhalen

Af en toe voorzien wij afhaalmomenten voor bestellingen. Bestellingen kunnen dan afgehaald worden in Leeuwarden op vooraf aangegeven momenten. Deze momenten vind je hieronder en in het besteloverzicht, waar je kunt kiezen uit de diverse verzendmethodes. Als er geen afhaalmomenten zichtbaar zijn, hebben wij deze niet gepland staan. Afhalen buiten deze afhaalmomenten is niet mogelijk.

Afhaalmomenten:

Op dit moment staan er geen afhaalmomenten gepland.

Levering

Verzending binnen België en Nederland kost 4,95€ voor schoenen, keepershandschoenen en kledij. Bestel je (ook) een wedstrijdshirt, dan betaal je 6,95€. Voor dit bedrag krijg je een standaard zending, die zonder handtekening voor ontvangst geleverd wordt en ook bij de buren of op een vooraf afgesproken plaats mag bezorgd worden. Wil je liever dat je pakket niet bij de buren bezorgd wordt, dat er getekend wordt voor ontvangst of dat levering ‘s avonds of op een PostNL-punt gebeurt, dan betaal je daar een toeslag voor. Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijke opties en toeslagen die in rekening worden gebracht bovenop de verzend- en transactiekosten:

Handtekening voor ontvangst+0,49€
Alleen thuisadres+0,49€
Levering op een PostNL-punt naar keuze +0,49€
Avondlevering (enkel binnen Nederland)+1,95€ en levering op thuisadres +0,49€ (totaal 2,44€)

Je bestelling kan je volgen met de track&trace die je van ons ontvangt als deze het magazijn heeft verlaten. Wij verzenden enkel binnen België en Nederland. Vanaf 84€ kan je kiezen voor gratis verzending.

Zowel in België als Nederland kan je kiezen voor thuislevering op een datum naar keuze (binnen een venster van 14 dagen na de eerste bezorgmogelijkheid). Ben je niet thuis? Dan gaat je pakje naar een PostNL-punt bij jou in de buurt, waar je 7 dagen hebt om je pakje af te halen. PostNL laat in de meeste van deze gevallen een niet-thuis briefje achter in de brievenbus.

Haal je je bestelling niet op? Dan wordt deze weer aan ons geretourneerd. Je ontvangt dan een e-mail van ons of wij je bestelling opnieuw moeten versturen. In dat geval worden de volledige verzendkosten (9,25€ voor een aangetekend pakket) in rekening gebracht. Indien je dit niet wenst, maken wij het geld terug naar u over!

U ontvangt binnen 3 tot 5 werkdagen een mail van ons met de track&trace code. Ook PostNL houdt u automatisch op de hoogte wanneer het pakje bij PostNL is en wanneer de bezorger onderweg is. Heeft u na 2 werkdagen nadat u een mail heeft ontvangen dat uw order binnenkort ons magazijn gaat verlaten (of 4 werkdagen na het plaatsen van je order) nog geen track&trace of e-mail van PostNL ontvangen, stuur dan zeker een e-mail naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl en vermeld daarbij ineens uw ordernummer. Wij zullen u dan alsnog de track&trace bezorgen. Let op: mails van PostNL kunnen wellicht in uw ongewenste mailbox belanden. Check deze dus regelmatig als u een bestelling bij ons plaatst of heeft geplaatst.

Bent u overdag niet thuis? Voorkom nog langere levertijd door uw pakket aan een toeslag ‘s avonds (enkel mogelijk bij levering op een Nederlands adres) of rechtstreeks bij een PostNL-punt te laten bezorgen. Deze mogelijkheden krijgt u na het invullen van uw adres en de prijzen van de toeslagen zijn te vinden op deze pagina.

Bestelling niet ontvangen?

Allereerst is het spijtig om te horen dat U uw bestelling nog niet hebt ontvangen. Dit kan aan diverse factoren liggen (zo is onze verzendtermijn doorgaans 3 tot 5 werkdagen, maar ook aan het feit dat PostNL het enorm druk heeft). Houd de track&trace goed in de gaten! Is uw bestelling 4 bezorgdagen (maandag t.e.m. zaterdag) geleden verstuurd, maar staat de status van de tracking nog steeds op ‘ontvangen bij PostNL’ of ‘gesorteerd’? Dan horen wij graag voor U waar uw pakket blijft. Stuur een e-mail naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl ovv uw ordernummer. Let op! Wij kunnen U ook na het contact met PostNL geen exacte bezorgdatum geven, maar wel een klacht indienen en/of onderzoek opstarten als uw pakket zoekgeraakt is. Houd omwille van de drukte voor de feestdagen etc rekening met vertraging van enkele werkdagen bij PostNL.

Bestelling retourneren

Wat spijtig om te horen dat je je bestelling wilt retourneren! Volg voor het retourneren ons stappenplan. Deze lees je (samen met de retourvoorwaarden) hier.