Verzending en afhalen

Nederland: €3,95
Duitsland: €9,95
België: €9,95
Luxemburg: €9,95
Spanje: €9,95
Frankrijk: €9,95
Denemarken: €9,95
Zweden: €9,95
Indonesië: €29,95

Mocht u uw bestelling naar een land willen laten opsturen welke hier niet vermeld staat, mailt u dan eerst naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl. Wij gaan dan kijken wat we kunnen doen. De levertijd binnen Nederland bedraagt doorgaans 3 tot 5 werkdagen. De levertijd naar het buitenland kan tot 10 werkdagen langer duren. Dit is afhankelijk van de vervoerders. Binnen Nederland kunt u zelf uw leverdatum kiezen (tot maximaal 14 dagen vooruit). Ook is het mogelijk om ervoor te kiezen om avondlevering (+€1,95) of levering bij een PostNL pakketpunt naar keuze (+€0,49). Doet u dit niet dan zal PostNL uw pakket standaard 1x bij u aanbieden. Is aflevering op welke manier dan ook niet mogelijk, dan zal het pakket naar een PostNL locatie bij u in de buurt gebracht worden. U heeft vervolgens 7 kalenderdagen om uw bestelling daar af te halen. Mocht het pakket daarna nog niet afgehaald zijn dan wordt deze weer naar ons teruggestuurd. Hierna krijgt u de keuze of u het pakket alsnog wilt ontvangen (tegen betaling van het volledige verzendtarief) of dat u het geld retour wilt. In dat geval wordt uw zending behandeld als een retourzending.

Bestelling afhalen

OMWILLE VAN HET CORONAVIRUS IS AFHALEN TOT NADER BERICHT NIET MOGELIJK!
U kunt uw bestelling ook afhalen in Stiens (gemeente Leeuwarden). Dit kan op maandag tot en met donderdag tussen 18:00 en 20:00 uur (mits hieronder uitgezonderde momenten). Dit kan alleen na het maken van een afspraak. Indien u voor afhalen heeft gekozen nemen wij contact met u op voor het afhandelen van uw bestelling. Afhalen op andere momenten dan hierboven aangegeven is niet mogelijk. Bestellingen dienen binnen 2 weken (14 kalenderdagen) afgehaald te worden. Het is helaas niet mogelijk om uw bestelling te passen. Mocht uw bestelling toch onverhoopt niet passen, dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen na het afhalen retourneren (ofwel terugbrengen op de hierboven aangegeven tijden ofwel per post (eigen risico en op eigen kosten). Wij hebben 1 werkdag nodig om de bestelling te verwerken. Zie hieronder de lijst wanneer uw bestelling klaar is.

Wanneer is uw bestelling klaar om af te halen?

Besteldag: Bestelling gereed:

Maandag Dinsdag

Dinsdag Woensdag

Woensdag Donderdag

Donderdag t/m zondag Maandag

Vervallen afhaalmomenten:

Omdat wij vaak zelf naar clubs gaan of andere verplichtingen in de privésfeer hebben kunnen sommige afhaalmomenten niet doorgaan. Deze proberen wij zoveel mogelijk met u te delen. De vervallen afhaalmomenten leest u hieronder:

Tot nader bericht is afhalen niet mogelijk!