Overzichtspagina

Welkom bij Voetbalkledingsale.nl, de sale van Meer mogelijk met Voetbalkleding. Wij verkopen nieuwe & gedragen (matchworn) voetbalkleding ten behoeve van jongeren met een beperking en hun begeleiders. Met deze opbrengsten kunnen wij voor deze doelgroep uitjes en wensdozen financieren. Meer info over de uitjes en wensdozen vindt u hier. Wij verkopen items in samenwerking met clubs, sponsoren en verzamelaars welke vooraf helemaal gecheckt zijn. Ook krijgen we regelmatig items van spelers en/of trainers. Wij geven geen persoonlijke kortingen! Verzoeken hieromtrent kunnen wij helaas niet beantwoorden.

AANBIEDING: Profiteer van elk 2e (goedkoopste) product GRATIS! Deze deal loopt t.e.m. 30 november (Cyber Monday). WEG=WEG! Eventuele verschillen worden achteraf niet verrekend. Bij meerdere producten zijn de goedkoopste producten gratis!

LET OP: Houd rekening met drukte en vertraging bij PostNL omwille van de feestdagen. Bestel tijdig en voorkom teleurstellingen.

Gratis verzenden vanaf 49,95€ (enkel binnen België en Nederland). Kies voor de optie ‘Gratis verzending’ en de verzendkosten worden weggelaten (een foute keuze wordt niet terugbetaald). Onder dit bedrag betaal je 4,95€ verzendkosten (voor België en Nederland).

LET OP! Een product is niet gereserveerd als het in je winkelmandje ligt. Dit is pas het geval wanneer deze betaald is!

Neem eens een kijkje op onze Facebook pagina Meer mogelijk met Voetbalkleding voor de laatste updates over ons assortiment. Volg ook de groep ‘Voetbalkledingsale.nl (voor het goede doel)’, post hier je nieuwste aankopen en deel je ervaringen! We zijn ook te vinden op Instagram en Twitter (@mmmv_official)!

Wij verkopen hoofdzakelijk 2e hands producten. Check vooraf het kopje ‘extra informatie’ bij de (hand)schoenen van uw keuze om de juiste staat te checken. Uiteraard kunnen wij u ook extra foto’s sturen, vul hiervoor het contactformulier in.