Ruilen en retourneren

Uiteraard hopen we dat je tevreden bent met je bestelling. Mocht dat onverhoopt toch niet het geval zijn, dan kan je binnen 14 kalenderdagen contact opnemen met ons. Lees hieronder wat je moet doen om (een deel van) je order terug te sturen.

Ruilen:

Als je een andere maat wil hebben van een bepaald product, adviseren we je om het product opnieuw te bestellen in de juiste maat. Dit is sneller. Voor het terugsturen van het verkeerde item, lees dan hieronder wat je moet doen.

Retourneren:

Ruilen/retourneren is mogelijk binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen. Stuur hiervoor eerst een mail naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl en vermeld duidelijk je ordernummer en om welke producten het gaat. Opgave van reden wordt op prijs gesteld maar is uiteraard niet verplicht. Om in aanmerking te komen voor het terugstorten van het geld dienen producten in dezelfde staat te zijn zoals ze verstuurd zijn. Er mag logischerwijs dus niet mee gevoetbald worden, wassen kan ook niet etc. Passen mag uiteraard wel. Indien wij akkoord geven voor het terugsturen kunt u het pakje sturen naar het retouradres onderaan de pagina. Brengen tijdens de afhaalmomenten kan ook. Indien er wordt gekozen voor het terugsturen per post dan zijn de kosten van de retourzending voor de klant. Dit dient aangetekend te gebeuren. Daarna vragen wij u om de track&trace code te sturen per e-mail. Binnen 14 dagen nadat wij de retourzending hebben ontvangen en gekeurd hebben maken wij het totaalbedrag over op het bij ons bekende rekeningnummer.

Retouradres:

Meer mogelijk met Voetbalkleding

Afdeling Retour

Pim Mulierwei 28
9051 KA Stiens

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Aanbieding

Bestsellers